Comodo Unite YGOPro Room

Information on Hamachi and other VPN software networks to play on.

Comodo Unite YGOPro Room

Postby J_BYYX » 05 Jan 2012, 07:10

Comodo Unite is a great replacement for hamachi. It allows unlimited amount of users in one network. Have great interface and a lot of cool features.

You can download it from here:
http://www.comodo.com/home/download/dow ... omodounite

Network:

Name: YGOPro
No password
User avatar
J_BYYX
Site Admin
 
Posts: 184
Joined: 02 Jan 2012, 09:05

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby Kurpel » 07 Jan 2012, 12:40

i cant join it says password reject..
User avatar
Kurpel
 
Posts: 1
Joined: 07 Jan 2012, 12:31

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby J_BYYX » 07 Jan 2012, 13:06

Kurpel wrote:i cant join it says password reject..


Try now. Also make sure you enter password right.
User avatar
J_BYYX
Site Admin
 
Posts: 184
Joined: 02 Jan 2012, 09:05

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby ToxicTrevor » 10 Jan 2012, 00:54

Im having a problem as well, I enter all the correct log in info but it just continues to try to sign me in( like it keeps saying "signing in but it never actually signs me into it), and I know its not on account of my internet speed cause i've let it run for a good 2-3 hours and my internet is high speed. =/
Image
Shoot me down once and I'll come back twice as hard.
User avatar
ToxicTrevor
 
Posts: 6
Joined: 09 Jan 2012, 00:30
Location: Throat of the world

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby J_BYYX » 10 Jan 2012, 09:36

ToxicTrevor wrote:Im having a problem as well, I enter all the correct log in info but it just continues to try to sign me in( like it keeps saying "signing in but it never actually signs me into it), and I know its not on account of my internet speed cause i've let it run for a good 2-3 hours and my internet is high speed. =/


PM your email. I will add you to the group manually.
User avatar
J_BYYX
Site Admin
 
Posts: 184
Joined: 02 Jan 2012, 09:05

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby YuGiOhMoDDeR » 13 Jan 2012, 11:26

password rejected :x
Image
Image
User avatar
YuGiOhMoDDeR
 
Posts: 93
Joined: 11 Jan 2012, 17:12
Location: Travnik, Bosnia&Herzegovina

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby J_BYYX » 13 Jan 2012, 12:11

YuGiOhMoDDeR wrote:password rejected :x


Try without password xD
User avatar
J_BYYX
Site Admin
 
Posts: 184
Joined: 02 Jan 2012, 09:05

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby -Bid96- » 17 Jan 2012, 12:42

It wont let me get this COMODO cos it says I need a 32bit windows :?:
Kinda Epic >.>
-Bid96-
 
Posts: 63
Joined: 10 Jan 2012, 15:25
Location: IN da home =D

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby J_BYYX » 17 Jan 2012, 15:25

-Bid96- wrote:It wont let me get this COMODO cos it says I need a 32bit windows :?:


Then download 32bit COMODO...
User avatar
J_BYYX
Site Admin
 
Posts: 184
Joined: 02 Jan 2012, 09:05

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby Vakrug » 18 Jan 2012, 14:18

I have problem with Comodo!
I cant see other people hosts and they cant see my hosts.
When I try to ping all request failes. (Now I can ping only one player.)
Besides, often my guard program proudly notify me, that it successively blocked an attack on my PC!
May be someone faced earlier with simmilar issues?

Please, help, because this Comodo program can be much better than Hamachi beacuse of unlimited groups!
User avatar
Vakrug
 
Posts: 103
Joined: 03 Jan 2012, 08:41

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby J_BYYX » 18 Jan 2012, 14:33

Vakrug wrote:I have problem with Comodo!
I cant see other people hosts and they cant see my hosts.
When I try to ping all request failes. (Now I can ping only one player.)
Besides, often my guard program proudly notify me, that it successively blocked an attack on my PC!
May be someone faced earlier with simmilar issues?

Please, help, because this Comodo program can be much better than Hamachi beacuse of unlimited groups!


Probably because of your antivirus. What you use?
User avatar
J_BYYX
Site Admin
 
Posts: 184
Joined: 02 Jan 2012, 09:05

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby Vakrug » 19 Jan 2012, 11:09

In the end everything is not so sad. Now I can ping 2 players and may be someday there will be more...
One of my antiviruses is Semantic, the one who messaged about "attacks". But now I don't think that problem was there.
User avatar
Vakrug
 
Posts: 103
Joined: 03 Jan 2012, 08:41

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby Bendy » 24 Jan 2012, 01:28

Can somebody explain me what does Comodo thing do? :?:
Bendy
 
Posts: 1
Joined: 24 Jan 2012, 01:21

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby J_BYYX » 24 Jan 2012, 10:46

Bendy wrote:Can somebody explain me what does Comodo thing do? :?:


Creates VPN (virtual private network), same as Hamachi.
User avatar
J_BYYX
Site Admin
 
Posts: 184
Joined: 02 Jan 2012, 09:05

please help me this problem :(

Postby jazztc » 27 Jan 2012, 09:30

please help me this problem.
I installed the software comodo,
would fit in the middle of the process of installing.
experience problems such as the image below. These links and the example screenshot:

http://i.imgur.com/YOYys.jpg

please explain.
about it why?
jazztc
 
Posts: 9
Joined: 22 Jan 2012, 06:03

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby J_BYYX » 27 Jan 2012, 10:36

You can ignore this.
User avatar
J_BYYX
Site Admin
 
Posts: 184
Joined: 02 Jan 2012, 09:05

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby -Bid96- » 28 Jan 2012, 02:19

I wanted to play wtih my friend yesterday, he downloaded the same version,comodo & still i dont see his host/he doesn't see mine. What should i do?
Kinda Epic >.>
-Bid96-
 
Posts: 63
Joined: 10 Jan 2012, 15:25
Location: IN da home =D

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby J_BYYX » 28 Jan 2012, 13:02

-Bid96- wrote:I wanted to play wtih my friend yesterday, he downloaded the same version,comodo & still i dont see his host/he doesn't see mine. What should i do?


You both can try to go to advanced network setting and move comodo network to the top.
Should look like this:
Spoiler :
Image
User avatar
J_BYYX
Site Admin
 
Posts: 184
Joined: 02 Jan 2012, 09:05

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby -Bid96- » 29 Jan 2012, 17:31

J_BYYX wrote:
-Bid96- wrote:I wanted to play wtih my friend yesterday, he downloaded the same version,comodo & still i dont see his host/he doesn't see mine. What should i do?


You both can try to go to advanced network setting and move comodo network to the top.
Should look like this:
Spoiler :
Image

Ok thnx I'll try
Kinda Epic >.>
-Bid96-
 
Posts: 63
Joined: 10 Jan 2012, 15:25
Location: IN da home =D

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby Jayrrus » 10 Feb 2012, 10:19

J_BYYX wrote:Comodo Unite is a great replacement for hamachi. It allows unlimited amount of users in one network. Have great interface and a lot of cool features.

You can download it from here:
http://www.comodo.com/home/download/dow ... omodounite

Network:

Name: YGOPro
No password


hi J_byxx can u give a detail instruction on cennecting on hamachi and comodo?
Jayrrus
 
Posts: 5
Joined: 09 Feb 2012, 03:25

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby -Bid96- » 10 Feb 2012, 14:53

Jayrrus wrote:
J_BYYX wrote:Comodo Unite is a great replacement for hamachi. It allows unlimited amount of users in one network. Have great interface and a lot of cool features.

You can download it from here:
http://www.comodo.com/home/download/dow ... omodounite

Network:

Name: YGOPro
No password


hi J_byxx can u give a detail instruction on cennecting on hamachi and comodo?

after you downloaded comodo install it, run it so you login & then u can chat online ppl to duel them
Kinda Epic >.>
-Bid96-
 
Posts: 63
Joined: 10 Jan 2012, 15:25
Location: IN da home =D

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby The STorM » 14 Feb 2012, 13:20

huh !
now when i downloaded Comodo ..
MY hamachi and comodo dont work :|
do u have a solution
of i cant use both of them :o
ANSWER PLZ !!
The STorM
 
Posts: 3
Joined: 14 Feb 2012, 13:18

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby J_BYYX » 14 Feb 2012, 13:44

The STorM wrote:huh !
now when i downloaded Comodo ..
MY hamachi and comodo dont work :|
do u have a solution
of i cant use both of them :o
ANSWER PLZ !!


Try uninstalling one of them.
User avatar
J_BYYX
Site Admin
 
Posts: 184
Joined: 02 Jan 2012, 09:05

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby The STorM » 15 Feb 2012, 18:00

Cant Use Both :o
The STorM
 
Posts: 3
Joined: 14 Feb 2012, 13:18

Re: Comodo Unite YGOPro Room

Postby Slay » 26 Feb 2012, 23:30

J_BYYX wrote:
-Bid96- wrote:I wanted to play wtih my friend yesterday, he downloaded the same version,comodo & still i dont see his host/he doesn't see mine. What should i do?


You both can try to go to advanced network setting and move comodo network to the top.
Should look like this:
Spoiler :
Image


How do to get this setup?

Open Networks Connectiosn >> and...?
User avatar
Slay
 
Posts: 5
Joined: 24 Feb 2012, 09:23

Next

Return to Dueling Servers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest